Wedding


Alhamdulillah . Selamat jugak pernikahan diorang . Sweet kan mereka . Yes I'm so jealous . Harap perkahwinan nie kekal samapi bila-bila .Tapi , as you know . Perkahwinan bukan sekadar dasar cinta , sayang je kan ? Tapi perkahwinan tu termasuk dengan tanggungjawab . Bukan sikit tanggungjawab . Tapi besar sangat . Lagi-lagi tanggungjawab lelaki . So , siapa yang dah nak kahwin sangat tu . Fikir dulu dah sedia ke nak pikul tanggungjawab sebagai suami dan isteri yang sah ? Insya'allah , mesti korang dah sedia .

Bila tengok video nie , teringat pulak masa ade aktiviti kahwin-kahwin kat sekolah hari tu . Memang satu sekolah kecoh tengok Zharfan sebut akad "aku terima nikah nya , " Haha , tu lah kenangan paling sweet aku pernah tengok kat sekolah . Assalamualaikum .

p/s : sebelum tengok , pause lagu One Direction kat atas tu okay :)


Thanks baca entry aku . Like kalau suka :)

4 comments:

  1. bestnyaaa . saya doakan perkahwinan mereka kekal bhagia dan diberkati :)

    ReplyDelete