1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli



Assalamualaikum and selamat petang . Hari ni aku nak join satu GA ni . Actually , ni first time aku join GA agak blur-2 jugak lah bila first time masuk GA ni . Ada lah sorang blogger nie yang tag aku . So , tak salah kan aku join memandangkan hadiah-2 nye best-2 giler . Tak rugi kalau join , haxs ~! Eh , korang pun boleh join taw GA nie . Tekan sini ! Ok orang yang aku nak tag seperti di bawah .

#sebelum terlupa , dua minggu ni aku ade Mid Year Exam . Minta tolong doakan oke bloggers ~ thankyou , and disebabkan exam mood . aku takkan update ape-2 melainkan Facebook je . So nak ikut perkembangan aku sila ke sana ok ? Jangan lupa like fanpage aku . Thankyou :)

Thanks baca entry aku . Like kalau suka :)

1 comment:

  1. Salam . Cik Fie Jemput Join GA Ni . Harap Sudi Join . :) http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

    ReplyDelete