The Day



Bismillahirrahmanirrahim . Assalamualaikum readers . Sihat ? Alhamdulillah . Aku tau , mesti korang pelik kenapa aku dah lama tak update new post kat blog nie kan ? Lama gilaa lah wey . Entah lah , aku pun tak tau kenapa . Aku memang ade feel nak update new post . Tapi terasa malas yang amat sangat nak menaip beriban perkataan . (riban lah sangat) Act , aku bukan nya terus menyepi dari blog okeh ? Hari-hari aku buka acc. blogger aku nie . Tapi kann , nafsu kite lebih kepada blogwalking blog-blog korang yang comel-comel tuh . I wonder why , aku malas nak menaip , tapi rajen sangat membaca . Kadang-kadang sampai berpinar mata dok baca hampa punye post tu ponn aku sanggup . Gilaa ahh !

Taaapi kan ? Bila dah lama gilaa aku tak update , terasa rindu lah pulak . Ahai , menggedik kan ? Peduli pulak aku kan ? Lantak wa lahh . Hewhew . Ok , sebab lama aku tak update . Meh kite wat line baru ;)


Sebenarnya kan , selama aku menyepi nie . Aku bukan takde cerita nak wat havoc kat korang . Ade ,, banyaaakk sangat cerita . Bagi siapa yang dah add acc. fb aku . Diorang tau lah , ape yang dah jadi dengan hidup aku . Bagi yang belum add , silalah add . Hewhew , promote pulak minah nie . Ehh , tak paksa eh ? Invite je , ggrr ~

Awak-awak semua . Kita nak cakap satu secret nie . Nak tau tak ? Teehehe , mesti suspen kan ? Lek lah , bak kata amani , watcool ~ Sebenarnya kan , kita dah ade pengganti Bomba yang dulu tu . Aku tak tau lah , aku nie memang jenis yang tak boleh single lame-lame . Bukan sebab aku ade prinsip tak laku tuh . Tapi aku nie jenis perempuan yang cepat cair dengan godaan lelaki . Apakan daya ? Dah aku lahir macam ni . Terima lahh kan ? Siapa laki tu ? Cukup lah aku cakap nama dia mula dengan huruf N . Selebihnye , korang cari lah sendiri . Huruf N ? Ye awak , nama dia mula dengan huruf N , sama dengan nama kite jugakk . Sweet ? Tak lah , bitter jep :p

Dia lah lelaki yang aku rasa sangat-sangat ikhlas . Ouh please don't judge me . Mesti korang cakap , awal-awal boleh lah cakap lelaki tu baik , sopan , dan sewaktu dengannya . Dah gaduh nanti , semua perkataan keluar . Aku tak nafikan , pasangan mana yang tak bergaduh ? Rileks lah , nobody's perfect . In fact , kelmarin aku baru je gaduh dengan dia . Serius aku tak sanggup nak hadapi . Kami hampir putus , tapi syukur . Dia rendahkan ego dia , kitorang berbaik semula . peluh jugak lah dia nak pujuk aku . Nasib baik dah oke kann ? Alhamdulillah . Puncanya , maaf lah aku tak boleh share kat sini . Bende tu memang terlalu private . Sedangkan kawan-kawan aku pun tak tau . Lagikan nak share kat sini , bak kata mak aku . ''Satu dunia boleh baca kau punye kau punye blog''

Oke lah , doakan kite taw ? Bubye .



Thanks baca entry aku . Like kalau suka :)

7 comments:

  1. smoga berbahagia dgn encik N slalu :) salam ramadhan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hewhew , thanks awak . salam ramadhan too :))

      Delete
  2. Replies
    1. takde lah cute sangat , ade lagi cute . btw , thanks :)

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah , harap2 kekal . doakan ye :)

      Delete
  4. tak lupe utk tinggal jejak n sambil follow die...;)


    jalan2..jemput singgah

    ReplyDelete