Unknown

Assalamualaikum . Malam yang sepi . Cewahh , orang sedap-sedap tidur atas katil , tilam , toto dan sebagainya . Aku still tercegat depan lappy nie lagi . Kenape ea ? Sebab nye besok bukan sekolah pon . So mata nie dah terlatih supaya tidur lambat and besok tetap kena bangun pukul 7-8 pagi . As I still anak dara :)


Dan blog nie sekali lagi bertukar . Menjadi lebih buruk . Ehh , suke hati aku lah . Cantik ke buruk ke . Blog aku kan ? Tak suke ? Blah je , tak payah banyak cakap . Thankyou <3 Seperti yang korang tau . Tahun nie aku amek PMR . And well , purata soalan tahun nie sangat senang . Senang ke ? Ok , aku tipu . Hakikatnya , soalan PMR tahun nie lah yang paling aku tak boleh nak hadap . Susah siak . First time kot aku mengeluh bila jawab paper BM . Berita Awani pun ade cakap PMR tahun nie yang paling susah dalam sejarah PMR .
Tak boleh nak pertikaikan lah kan . Btw , aku cuma harap . Aku dapat keputusan yang akan membanggakan parents aku . Insya'allah , amin .


Eh2 , orang semua dah sibuk hang out kat bandar lepas PMR . Aku tak ke ? Eh mana bisa begitu . Hari selasa dah pergi panjat2 Gunung Lambak dah . Eh , memang tipu lah aku kata kalau tak penat . Berape kali aku kena panjang-panjang kan kaki nak panjat gunung . Wow , tapi tak sangka akhirnya sampai jugak kat puncak . Jyeah , tak mau cerita panjang . Tengok lah nie ~

Muka sebelum daki gunung , happy jep .

OTW

Masing-masing kepenatan .

Puncak .

Balik dari Gunung terus pergi KM .

Kami <3


Thanks baca entry aku . Like kalau suka :)

2 comments:

  1. nasib baik akak dah lepas PMR, haha..ehemm3..wahh, besh nye camping..huhu.. ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha , mende camping . Daki gunung jep :)

      Delete